News Mehedinti

Radiografia care A SOCAT lumea medicala! Nu o sa crezi cu ce a trait in cap timp de 10 ani

Radiografia care A SOCAT lumea medicala! Nu o sa crezi cu ce a trait in cap timp de 10 ani

Data: 11-11-2013

Pare incredibil, insa cazul de mai jos este cat se poate de adevarat si a uimit toti medicii din China.

Un barbat care se simtea rau mai tot timpul, ametea si avea migrene a decis in cele din urma sa mearga la un control. Ceea ce au descoperit medicii atunci cand i-au facut o radiografie a fost cu adevarat socant.

Va vine sa credeti sau nu, omul avea infipt in craniu o lama de cutit de 10 centimetri lungime. In cele din urma barbatul a gasit si o explicatie pentru acest lucru, dupa ce si-a amintit un incident neplacut.

In urma cu 10 ani, cand lucra ca sofer de taxi, a fost victima unui jaf. Atunci hotii l-au atacat cu un cutit, insa el a ramas inconstient si nu si-a amintit acest lucru pana in ziua de azi. A avut un noroc imens pentru ca, in tot acest timp, lama a stat la o distanta milimetrica de o artera care transporta sangele pe creier.KanalD.ro

 


Galerie foto

Radiografia care A SOCAT lumea medicala! Nu o sa crezi cu ce a trait in cap timp de 10 ani


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus