News Mehedinti

S-a transformat la propriu intr-un monstru! Barbatul care sufera de o boala extrem de rara

S-a transformat la propriu intr-un monstru! Barbatul care sufera de o boala extrem de rara

Data: 25-11-2013

Un japonez caruia i-au iesit venele prin piept a fost diagnosticat cu o boala extrem de rara care face sa i se umfle vasele de sange.

Barbatul in varsta de 68 de ani are retentie de apa in picioare ceea ce cauzeaza aceasta boala. Pe langa acest lucru, japonezul sufera si de alta boala care face sa aiba niste nodului la suprafata pielii. El mai sufera si de ulceratii la nivelul gurii si in zona genitala de peste 30 de ani.

Cand medicii l-au examinat, au descoperit aceste varice- dilatatii ale venelor de pe abodmen si piept. Acestea se formeaza cand vena cava superioara se obtructioneaza. Ea transporta sangele din corp la inima si se afla in mijlocul pieptului, in spatele sternului. KanalD.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus