News Mehedinti

Top cinci branduri de băuturi necarbonate: un singur brand românesc printre giganţi

Top cinci branduri de băuturi necarbonate: un singur brand românesc printre giganţi

Data: 17-2-2014

Prigat, Giusto şi Cappy au fost cele mai vândute branduri de băuturi din categoria JNSD (sucuri, nectaruri, băuturi necarbonatate - n. red.) în 2012, o piaţă care se ridică anual la peste 150 de milioane de litri, arată datele companiei de cercetare de piaţă Canadean.

Astfel Giusto, produs de Romaqua Group, companie cu acţionariat românesc şi cu sediul în judeţul Harghita, este singurul brand local care se bate pe acest segment cu gi­ganţi precum PepsiCo, pro­ducătorul Pri­gat,  Coca-Cola HBC care produce sucurile Cappy, Tymbark Maspex, cel mai mare pro­ducător de nectaruri din România şi URBB, producătorul berii Tuborg care are în portofoliu sucurile necarbonatate Granini. ZF.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus