News Mehedinti

VIDEO SOCANT! I-au facut operatie de urgenta sa ii SCOATA ASTA din intestine:

VIDEO SOCANT! I-au facut operatie de urgenta sa ii SCOATA ASTA din intestine: "AVEA peste UN METRU si se zbatea de viu!

Data: 5-11-2014

Un barbat din Brazilia a trecut prin clipe de cosmarin momentul in care a aflat ca trebuie sa treaca printr-o operatie de urgenta pentru a i se inlatura un peste viu. Medicii i-au facut o incizie mare pe burta pentru a-i scoate pestele, inca viu si care masura 125 de cm.

Dupa ce a fost indeparat, pestele a continuat sa traiasca desi medicii l-au eutanasiat. Medicii au filmat intreaga operatie si au pus-o pe Internet spre disperarea omului care i-a dat in judecata.KanalD.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus