News Mehedinti

Bătălie strânsă pentru titlul de cea mai bună dulceață și cea mai bună țuică, doar la Festivalul Smochinelor din Svinița, ediția 2013

Bătălie strânsă pentru titlul de cea mai bună dulceață și cea mai bună țuică, doar la Festivalul Smochinelor din Svinița, ediția 2013

Data: 26-8-2013

Departamentul pentru Relații Interetnice, Primăria și Consiliul Local Svinița, Consiliul Județean Mehedinți și Uniunea Sârbilor din România organizează pe 31 august a.c., a 14-a ediție Festivalul Smochinelor în comuna Svinița. La eveniment vor participa opt orașe din mai multe zone ale țării dar și din Serbia.

Programul manifestărilor va începe de la ora 11.30 și va cuprinde o serie de întreceri sportive: fotbal, șah, tenis de masă, pescuit. De asemenea va avea loc o prezentare a standurilor cu produse din smochine și va fi premiată cea mai bună dulceață dar și cea mai bună țuică din smochine.

Va avea loc de asemenea și o paradă a costumelor populare dar și un spectacol artistic prezentat de formațiile din Svinița, Bor-Serbia, Arad, Gottlob, Orșova, Liubcova și Ponoare. Sunt invitați să participe toți iubitorii de distracție și voie bună. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus