News Mehedinti

A plouat neîncetat 36 de ore în Mehedinți / Râul Motru a ieşit din matcă şi a inundat mai multe hectare de teren agricol

Data: 6-4-2021

În Mehedinţi, a plouat neîncetat 36 de ore, iar în unele momente au căzut chiar şi 100 de litri pe metru pătrat. În aceste condiţii, râul Motru a ieşit din matcă şi a inundat mai multe hectare de teren agricol.

Acum, hidrologii anunță un cod portocaliu valabil până miercuri la ora 12:00 și un cod galben valabil până la ora 16:00, pentru râurile din sudul și vestul țării. Ploile nu se vor opri însă nici în zilele următoare, potrivit digi24.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus