News Mehedinti

A riscat să se urce la volan fără permis și a ajuns după gratii

A riscat să se urce la volan fără permis și a ajuns după gratii

Data: 18-2-2013

Este întâmplarea unui tânăr din comuna Cujmir, care la doar 19 ani adrenalina i-a jucat feste. Adolescentul nu se află la prima abatere de acest gen, drept pentru care polițiștii l-au sancționat drastic de această dată.

I.Gabriel a fost oprit în trafic, în urma unei acțiuni pe linie rutieră efectuată pe raza comunei Cujmir, județul Mehedinți. Oamenii legii și-au dat seama imediat că au de-a face cu un recidivist. Tânărul nu deține permis de conducere și a mai fost depistat conducând illegal, în urmă cu câteva luni. Falsul șofer avea interdicția de a părăsi țara.

“Față de acesta polițiștii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Totodată, s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

Tânărul inconștient a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de arestare preventivă, propunerea  fiind însușită, față de acesta fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus