News Mehedinti

ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA ȘCOLARĂ

Data: 25-9-2020

Poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară în colaborare cu Serviciul de Ordine Publică, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin au executat o acțiune ce a vizat unitățile de învăţământ, de pe raza municipiului.

În cadrul acestor activități s-a urmărit prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional care afectează climatul de ordine şi linişte publică în zona unităţilor de învăţământ, combaterea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a absenteismului şcolar.

Polițiștii au dialogat cu elevii adresându-le recomandări privind:

De asemenea, în urma verificarilor efectuate în locurile și zonele adiacente unităților de învătământ (terase, baruri, cafenele, parcuri, zone de agrement, săli de jocuri, etc.) au fost legitimate peste 25 de persoane și au fost identificați 2 elevi care absentau de la orele de curs, în mod nejustificat.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus