News Mehedinti

ACUZAȚII DE MITĂ ELECTORALĂ DATĂ DE PNL LA LIVEZILE

Data: 26-9-2020

Înainte cu câteva ore de deschiderea secțiilor de vot, un bărbat din localitatea mehedințeană Livezile susține că i s-a oferit mită electorală cu scopul de a vota candidatul PNL pentru funcția de primar în Livezile, la alegerile locale.


Într-o înregistrare obținută de news-mehedinti.ro, omul susține că un apropiat al candidatului PNL ar fi fost cel care i-a înmânat o sumă de bani cu scopul de a-i influența votul.

Cazul a fost denunțat la poliție.

,,La data de 26.09.2020, ora 19.34 politistii Postului de Poliție Livezile au fost sesizați cu privire la faptul că mai mulți membri ai unui partid politic ar da bani unor persoane pe raza comunei Livezile. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor, polițiștii continuând verificările pentru stabilirea situație de fapt.,, a declarat pentru News Mehedinti, Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus