News Mehedinti

Autoturism furat în Germania, depistat de către polițiști / Șoferul a fost găsit și cu un pistol cu bile asupra sa

Autoturism furat în Germania, depistat de către polițiști / Șoferul avea asupra lui și un pistol cu bile

Data: 15-2-2013

Polițiștii de frontieră au depistat un autoturism  marca Volkswagen Tiguan  în valoare de peste 20.000 de euro, semnalat ca fiind furat din Germania.

Mai mult decât atât, la controlul autoturismului oamenii legii  au descoperit şi un pistol cu bile pentru  care conducătorul auto nu poseda permis de port armă.

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin l-au oprit pentru control la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin pe conducătorul unui autoturism  marca Volkswagen Tiguan  despre care aveau date că este semnalat ca fiind furat din Germania”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IPF.

Șoferul este din Mehadia și are 29 de ani

La controlul documentelor autoturismului, șoferul, R. Tănase  în vârstă de 29 de ani  din  localitatea Mehadia nu  au fost în măsură să prezinte poliţiştilor de frontieră  un document sau o procură prin care să ateste că  poate folosi autovehiculul ca proprietar de bună credinţă.

Mașină furat de un an de zile

Oamenii legii au stabilit astfel că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania  din data de 27.02. 2012  şi aparţine unei societăţi de leasing auto. “Verificarea amănunţită a  interiorului autoturismului a dus la descoperirea  sub scaunului conducătorului auto a unui pistol cu bile a două cartuşe cu bile de cauciuc pentru care R. Tănase nu poseda permis de port armă”, a continuat Valeriu Pera.

Dosar penal pentru furt

Tânărul din Mehadia s-a ales cu un dosar penal atât pentru furt, cât şi port fără drept de armă neletală. De asemenea, autovehiculul în valoare de 20.000 de euro a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus