News Mehedinti

,,CAMIONUL DE CRĂCIUN,, AJUNGE SÂMBĂTĂ, 16 IANUARIE, ÎN COMUNA ISVERNA

Data: 14-1-2021

Proiectul ,,Camionul de Crăciun,, desfășurat cu sprijinul reprezentanților #Via_Transilvanica și #Geoparc_Platoul_Mehedinți continuă și pentru copiii comunei #Isverna, cu toate că, condițiile impuse de pandemie l-au întârziat puțin.

Camionul va sosi în localitatea Isverna, sâmbătă 16 ianuarie 2021, fiind descărcat de voluntari la Căminul Cultural din Seliștea.

Așadar, pachetele care trebuiau să ajungă înainte de Crăciun, vor fi distribuite în acest weekend către toți copiii înscriși la școală și grădiniță astfel:

- în intervalul orar 12.45 – 13.15 pentru elevii din clasele I-IV și preșcolari;

- în intervalul 13.15 – 14.45 pentru elevii din clasele V-VIII.

,,Pentru a evita aglomerația și a respecta întocmai cerințele impuse de pandemie, copiii sunt rugați să se prezinte în intervalul orar menționat împreună cu un părinte, pachetele fiind destul de grele. Le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect pentru organizare și efortul depus. Vă așteptăm cu drag!,, a transmis primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus