News Mehedinti

Ceremonial de depunere a jurământului militar la ISU MehedinÈ›i

Data: 15-12-2020

Luni, 14 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru SituaÈ›ii de Urgență “Drobeta”  al judeÈ›ului MehedinÈ›i, È™apte pompieri au depus jurământul de credință față de È›ară, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic actual.

Depunerea jurământului militar este un moment emoÈ›ionant, unic în cariera fiecă-rui militar, care naÈ™te un puternic sentiment de patriotism, dar È™i de asumare a unei mari responsabilităţi. Prin acest act, tinerii È™i-au luat angajamentul că vor apăra È›ara, vor respecta legislaÈ›ia È™i regulamentele militare. 

Cei È™apte pompieri au fost felicitaÈ›i de inspectorul È™ef al ISU MehedinÈ›i, colonel Florentin Dragomir, care le-a cerut să dea dovadă de implicare, responsabilitate È™i disciplină în executarea misiunilor ce le revin, dar È™i de o pregătire continuă. 

,,Noii colegi au fost încadraÈ›i, în urma selecÈ›iei efectuate din sursă externă, pentru o perioadă determinată, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus. AceÈ™tia îÈ™i vor desfășura activitatea în cadrul DetaÈ™amentelor Drobeta Turnu Severin È™i OrÈ™ova, dar È™i la sediul inspectoratului. Colectivul pompierilor mehedinÈ›eni le urează succes în îndeplinirea misiunilor încredinÈ›ate noilor camarazi!,, au transmis reprezentanÈ›ii ISU MehedinÈ›i.