News Mehedinti

CONDUCERE NOUĂ LA IPJ MEHEDINȚI

Data: 6-9-2021

Chestorul de poliție Vasile Oprișan a fost numit la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în locul lui Ștefan Bibu, cel care, în ultimele luni, a asigurat conducerea instituției (prin desemnare).

Vasile Oprișan a fost șeful I.P.J. Bacău și înlăturat djn funcție, în urma evenimentelir tragice de la Onești, când două persoane au fost sechestrate și ucise. Chestorul are 59 de ani și a fost numit la comanda I.P.J. Mehedinți, pe o perioadă de 2 luni.

Înainte de a fi șeful instituției, acesta a fost adjunctul inspectorului general (2003-2009), timp în care s-a ocupat de coordonarea activităților instituției pe domeniile ordine publică, rutier, analiza și prevenirea criminalității, intervenții rapide. În perioada 1998-2003, Vasile Oprișan a fost șef al Serviciului Arme din cadrul instituției, după ce, timp de câteva luni, a fost ofițer de execuție. (Sursa: Ziare.com).


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus