News Mehedinti

Cuțite, parfumuri și DVD-uri confiscate de la mai mulți tineri care încercau să le vândă la negru

Cuțite, parfumuri și DVD-uri confiscate de la mai mulți tineri care încercau să le vândă la negru

Data: 20-2-2013

Un echipaj de jandarmerie a identificat în zona Piaţa Mircea din municipiul Drobeta Turnu Severin, trei persoane care comercializau diverse mărfuri fără a deţine documente de provenienţă.              

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 ani nu  au putut să justifice provenienţa bunurilor, fapt pentru care jandarmii le-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.000 lei. Bunurile identificate în valoare de aproximativ 350 lei au fost introduse în camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus