News Mehedinti

DATORITĂ NOII CONDUCERI A POLIȚIEI MUNICIPIULUI ORȘOVA, ÎN ULTIMELE LUNI A CRESCUT GRADUL DE SIGURANȚĂ A CETĂȚENILOR

Data: 4-3-2021

Eforturile depuse de noua conducere a Poliției municipiului Orșova se reflectă pozitiv în viața cetățenilor care beneficiază de un climat ridicat de siguranță de la o zi la alta.

Infracționalitatea este în scădere, iar acest lucru se datorează exclusiv măsurilor cu caracter preventiv stabilite de noul ofițer desemnat să conducă instituția poliției din Orșova, încă din decembrie anul trecut.

Este vorba despre tânărul comandant Bogdan Bia, un polițist care s-a implicat activ în gestionarea rapidă și eficientă a evenimentelor apărute pe raza municipiului și care a dovedit că un management de calitate se obține prin seriozitate, echilibru și bună colaborare cu cetățenii.

Cu o carieră educațională exemplară, fiind absolvent al Liceului de Poliție și ulterior a Academiei de Poliție, ofițerul Bogdan Bia a adus o nouă abordare printre efectivele instituției și a reușit obținerea unor rezultate pozitive în ceea ce privește prevenirea și combaterea infracționalității în oraș.

Numărul cazurilor de furt este în scădere, la fel și cel al accidentelor rutiere, iar măsurile de combatere a pandemiei Covid-19 au fost aplicate conform cerințelor în vigoare.

Lucrurile par să meargă pe un făgaș bun, cu atât mai mult cu cât inclusiv cetățenii recunosc că au mai multă încredere în instituția poliției.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus