News Mehedinti

De Dragobete, viitorii miri își pot alege ținuta perfectă, pentru ziua cea mare

De Dragobete, viitorii miri își pot alege ținuta perfectă, pentru ziua cea mare

Data: 22-2-2013

Cuplurile care intenționează în perioada imediat următoare să facă pasul cel mare, sunt așteptate în acest sfârșit de săptămână, la o nouă ediție a Târgului de Nuntă, organizată în incinta unui hypermarket din Severin.

Timp de două zile, viitoarele mirese şi miri vor putea studia piaţa serviciilor de organizare a unor nunţi. Târgul de nunţi reuneşte cei mai importanți organizatori de evenimente, furnizori de servicii, producători şi importatori de produse destinate organizării de nunţi.

Saloanele de rochii de mireasă nu vor lipsi nici de la această ediţie a târgului de nuntă, viitoarele mirese având ocazia să admire noile colecţii ale anului 2013. Târgul va începe pe 23 februarie și va tine până pe 24 februarie, de Dragobete.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus