News Mehedinti

DE LUNA ACEASTA ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CLASA PREGĂTITOARE LA ȘCOALA PAMFIL ȘEICARU DIN ORȘOVA

Data: 17-3-2021

În perioada 29 martie – 28 aprilie vor avea loc înscrierile pentru clasa pregătitoare la Școala Gimnazială Pamfil Șeicaru din Orșova, potrivit unei informări venite din partea conducerii unității de învățământ. Pentru anul școlar 2021-2022 se vor putea înscrie la clasa pregătitoare copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2021 (născuți până la data de 31 august 2015). La solicitarea părinților, se pot înscrie copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 01 septembrie – 31 decembrie 2021 dacă dezvoltarea psihosomatică este corespunzătoare.

Străzile arondate Școlii sunt următoarele: Teiului, Cernei, Ștefan cel Mare, Mărășești, Viilor, Liniștii, Avram Iancu, Tufări, Herculane, Coramnic, 1 Decembrie 1918, Bujorului, Castanilor, Privighetorii, Eroilor, Cazanele, Crizantemelor, Primăverii, Alexandru Vlahuță, Porțile de Fier, Valea Cernei-Canton, Salcâmilor, Jupalnic și Soldat Bărbuceanu.

Orarul de înscriere va fi următorul:

Luni-Joi între 08.00 și 18.00, Vineri între 08.00 și 17.00.

Actele necesare sunt:

Cerere tip de înscriere în clasa pregătitoare

Declarație pe propria răspundere privind corectitudinea informațiilor cuprinse în cererea tip (tipizatul se găsește la secretariatul școlii)

Copie CI părinți

Copie certificat de naștere copil

Documentul care atestă dezvoltarea psihosomatică (unde este cazul)

Adeverință medicul de familie cu specificația: ,,APT PENTRU ȘCOALĂ,,

Dovada de vaccinări (de la medicul de familie)

Adeverință de la grădiniță

Dosar de carton cu șină.

Pentru orice alte informații referitoare la procesul de înscriere, părinții pot telefona la numărul TELVERDE ISJ Mehedinți 0800816252 funcțional în perioada 29 martie – 28 aprilie 2021.

Pentru noul an școlar, Școala Pamfil Șeicaru din Orșova a pregătit două clase de pregătitoare cu doamnele învățătoare: Popescu Viorica și Neagoe Antoneta.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus