News Mehedinti

Depistat băut și fără permis de conducere la volanul unui autoturism

Data: 31-7-2020

La data de 30.07.2020, ora 01.00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Vînjuleț și Poroina Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 23 de ani, din comuna Jiana, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 562 A, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, proprietarul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate i-a încredințat autovehiculul tânărului deși cunoștea că acesta nu posedă permis de conducere.

Bărbatul de 23 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei personae despre care se știe că nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus