News Mehedinti

DEȚINUT GĂSIT SPÂNZURAT ÎN BAIA UNEI CAMERE DE DETENȚIE DIN PENITENCIARUL DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 11-1-2021

În această dimineață, personalul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin a sesizat, Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 despre identificarea în grupul sanitar al unei camere de deținere, a unui deținut spânzurat. În pofida intervenției prompte a personalului medical specializat, decesul persoanei a fost constatat la ora 03:05.

În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a informat: familia persoanei decedate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Serviciul Județean de Medicină Legală Mehedinți .

Cauzele și împrejurările producerii evenimentului sunt cercetate de organele judiciare abilitate.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus