News Mehedinti

DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ ORȘOVEANĂ: FOSTUL PRIMAR AL MUNICIPIULUI ORȘOVA, CONSTANTIN NEGULESCU, S-A STINS DIN VIAȚĂ

Data: 15-3-2021

Administrația, dar și politica din Orșova este de astăzi mai săracă. Constantin Negulescu, fost primar al municipiului Orșova, a încetat din viață ca urmare a unor probleme de sănătate cu care se confrunta în ultima perioadă.

Constantin Negulescu a activat în ultimii ani în PNL Mehedinți și a fost președintele Organizației de Pensionari PNL Orșova.

De-a lungul carierei sale politice, Negulescu a fost primarul municipiului Orșova, timp de două mandate, unul înainte de Revoluției, iar câțiva ani mai târziu a ocupat funcția de viceprimar al Orșovei. De asemenea, Negulescu a fost o perioadă și consilier local.

Redacția News-Mehedinți transmite familiei îndoliate sincere condoleanțe!

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus