News Mehedinti

Donați, sponsorizați sau redirecţionaţi sumele provenite din impozitul pe venit către Asociația ,,ÎMPREUNĂ PENTRU SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA,,

Data: 15-2-2021

Contribuabilii persoane fizice pot dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând pana la 3,5% din impozitul pe venitul anual datorat statului.

Astfel persoanele fizice pot sponsoriza entităţile nonprofit care funcţionează conform O.G. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii.

Alegeți cum să fie folosiți cei 3,5% din impozit!

Puteţi decide în mod direct ce se întâmplă cu impozitele plătite de dvs. direcţionând până la 3,5% către Asociația ,,Împreună pentru Spitalul Municipal Orșova,,. Această operaţiune nu costă nimic. Vă puteţi implica astfel, fără nici un fel de costuri suplimentare, în susținerea unor cauze sociale importante.

Tot ce trebuie făcut e să completați şi să depuneți doar un formular la Fisc până la data de 25 mai 2021. Dacă nu folosiţi această opţiune, suma respectivă rămâne să fie încasată şi gestionată de stat.

Procentul direcționat nu înseamnă costuri suplimentare pentru contribuabil, ci o parte din ceea ce oricum statul ia.

Prin această donație, puteţi astfel să ajutaţi pacienții și cadrele medicale ale Spitalului Municipal Orșova să ofere asistență medicală de calitate. Direcţionarea acestui procent nu este o obligaţie ci reprezintă o opţiune care contribuie la eficientizarea cheltuirii banului public.

Pentru mai multe informații puteți lua legătura direct cu reprezentanții Asociației la nr de telefon: 0725965099.

Contul Asociației este: RO14BRDE260SV61803842600 BRD


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus