News Mehedinti

Infracțiuni la regimul rutier! Mehedințeni fără permis sau băuți la volan!

Data: 9-6-2020

La data de 06.06.2020, ora 10.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. 

S-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

***

La data de 06.06.2020, ora 11.35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova au depistat în trafic un bărbat de pe 72 de ani, din localitatea Podeni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 06.06.2020, la ora 11.25, polițiștii din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din localitatea Padeș, județul Gorj în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 07.06.2020, ora 02.20, polițiștii Posturilor de Politie Izvoru Bîrzii și Breznița-Ocol au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din comuna Malovăț, în timp ce conducea un  autoturism, pe DN 67 după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

***

La data de 07.06.2020, ora 09:22, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj în timp ce conducea un autpoturism, pe DN 56 B, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

***

La data de 07.06.2020, polițiștii Poliției oraș Strehaia au depistat în trafic un bărbat de 21 de ani, din comuna Butoiești, în timp ce conducea o motocicletă, pe  DJ 606 C, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că motocicleta era radiată din circulație, din anul 2018.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

***

La data de 08.06.2020, ora 18.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au depistat în trafic un bărbat de 23 de ani, din comuna Husnicioara în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin unde a refuzat recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.     

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

***

La data de 08.06.2020, ora 11.00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Pădina și Livezile au depistat în trafic un tânăr de 18 ani, din comuna Pădina, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 124, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul, fără permis de conducere. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus