News Mehedinti

Introducerea de sisteme SMART pentru reducerea birocrației din Municipiul Drobeta Turnu Severin

Data: 30-5-2022

UAT Municipiul Drobeta Turnu Severin implementează, în parteneriat cu Asociația Centrul Pentru Dezvoltare Durabilă Columna, proiectul „Introducerea de sisteme SMART pentru reducerea birocrației din Municipiul Drobeta Turnu Severin.”, cod SMIS 126246, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, Axa prioritară Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente.

✅ Una dintre activitățile proiectului este realizarea unui Centru de Inovare și Imaginație Civică, unde reprezentanții primăriei vor organiza întâlniri periodice cu cetățenii orașului, cu actorii din mediul privat și cu reprezentanții altor instituții publice pentru a dezbate principalele probleme cu care se confruntă comunitatea cu scopul de a identifica cele mai bune soluții pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Drobeta Turnu Severin.

🔜 Întâlnirea cu nr. 10  va avea loc la Centrul de Inovare si Imaginație Civică din sediul Direcției de Dezvoltare Locală din strada Horia nr. 8, la demisol, în data de 04.05.2022 la ora 15:00.

💭 Tema generală a discuției va fi „Proiecte pentru protejarea mediului înconjurător”. Astfel, în cadrul întâlnirii de la ora 15 vom vorbi despre proiecte derulate cu impact asupra îmbunătățirii mediului înconjurător și a calității vieții severinenilor .


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus