News Mehedinti

Introducerea de sisteme SMART pentru reducerea birocrației din Municipiul Drobeta Turnu Severin

Data: 30-5-2022

UAT Municipiul Drobeta Turnu Severin implementează, în parteneriat cu AsociaÈ›ia Centrul Pentru Dezvoltare Durabilă Columna, proiectul „Introducerea de sisteme SMART pentru reducerea birocraÈ›iei din Municipiul Drobeta Turnu Severin.”, cod SMIS 126246, proiect finanÈ›at în cadrul Programului OperaÈ›ional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, Axa prioritară AdministraÈ›ie publică È™i sistem judiciar accesibile È™i transparente.

✅ Una dintre activitățile proiectului este realizarea unui Centru de Inovare È™i ImaginaÈ›ie Civică, unde reprezentanÈ›ii primăriei vor organiza întâlniri periodice cu cetățenii oraÈ™ului, cu actorii din mediul privat È™i cu reprezentanÈ›ii altor instituÈ›ii publice pentru a dezbate principalele probleme cu care se confruntă comunitatea cu scopul de a identifica cele mai bune soluÈ›ii pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Drobeta Turnu Severin.

🔜 Întâlnirea cu nr. 10  va avea loc la Centrul de Inovare si ImaginaÈ›ie Civică din sediul DirecÈ›iei de Dezvoltare Locală din strada Horia nr. 8, la demisol, în data de 04.05.2022 la ora 15:00.

💭 Tema generală a discuÈ›iei va fi „Proiecte pentru protejarea mediului înconjurător”. Astfel, în cadrul întâlnirii de la ora 15 vom vorbi despre proiecte derulate cu impact asupra îmbunătățirii mediului înconjurător È™i a calității vieÈ›ii severinenilor .