News Mehedinti

ISU “Drobeta” recrutează tineri pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti

Data: 11-2-2021

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi recrutează și selectează candidaţi în vederea participării la concursul organizat de Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, sesiunea martie-aprilie 2021.

Pentru pompieri, au fost scoase la concurs 300 de locuri, dintre care 278 de subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă (două alocate candidaţilor de etnie romă), iar 22 de maiştri militari auto.

Tinerii care îşi doresc să urmeze o carieră militară în domeniul situaţiilor de urgenţă au şansa de a se înscrie la concurs, în perioada 15 - 28februarie a.c., durata de şcolarizare fiind de doar 10 luni.

Candidații trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani - împliniţi în anul participării la concurs, să fie absolvenţi cu diplomă de baca-laureat, media generală obținută la purtare, în liceu, să nu fie mai mică de 9 şi să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea. Totodată, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică și să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani.

Pentru a participa la concursul de admitere, tinerii trebuie să fie declarați “apt” la evaluarea psihologică, care se va realiza până la data de 08 martie 2021, la nivel teritorial.

Concursul se va desfăşura la sediul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti şi constă în susţinerea a două probe: evaluarea aptitudinilor fizice -prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, organizată în perioada 18-24 martie 2021, respectiv verificarea cunoştinţelor, ce va avea locîn data de 27 martie 2021.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus