News Mehedinti

JANDARMII AU PLANTAT 171 DE STEJARI ÎN COMUNA PODENI

Data: 30-3-2021

Jandarmii mehedințeni,  alături de reprezentanții Ocolului Silvic Drobeta Turnu Severin au participat la o actiune de împădurire. Aceasta s-a desfășurat   în zona Topolova, comuna Podeni, unde au fost plantați 171 de copaci, pe o suprafață de peste un hectar. Numărul arborilor nu a fost ales întâmplător și reprezintă  cei 171 de ani, care se împlinesc de la înființarea Jandarmeriei Române. 

,,Fiind parte a comunității, implicarea noastră este firească și încurajăm cât mai mulți voluntari să participe la astfel de acțiuni.  Activitatea  face parte din campania intitulată ,,171 de stejari pentru România”, lansată de Jandarmeria Română pentru celebrarea la data de 3 Aprilie a.c, a 171 de ani de la înființarea instituției.,, se arată într-un comunicat emis de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus