News Mehedinti

Jandarmii au scos un șarpe de sub capota unui autoturism

Data: 8-9-2020

În urma unui apel primit prin Sistemul Național Unic pentru  Apeluri de Urgență 112, un echipaj de Jandarmerie a fost direcționat în localitatea Cerneți, pentru a îndepărta un șarpe de sub capota unui  autoturism. 

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au găsit un șarpe de peste un metru lungime, ascuns la motorul mașinii. Șarpele de casă a fost scos de jandarmi și eliberat în mediul natural.

În ultima perioadă, mai mulți cetățeni au cerut sprijinul jandarmilor după ce au interacționat cu reptile sau albine. Astfel, de la începutul acestei luni, jandarmii au intervenit  în două situații pentru eliberarea șerpilor din locuințe sau gospodării și în 13 situații pentru degajarea roiurilor de insecte.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus