News Mehedinti

La volan, sub influența băuturilor alcoolice

Data: 22-9-2020

La data de 22.09.2020, ora 00:20, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin - Biroul Ordine Publică au depistat, în trafic, un bărbat 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Orly din localitate, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, autoturismul în cauză i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de o femeie de 39 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin deși aceasta cunoştea faptul că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și încredințarea unui auto pentru a fi condus, unei persoane despre care se cunoaşte că se află sub influența băuturilor alcoolice. 

XXX

La data de 21.09.2020, ora 16.55, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tîmna au depistat, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 6, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1.00  mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz prelevare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus