News Mehedinti

LIVIU MAZILU, CANDIDATUL PSD MEHEDINÈšI LA SENATUL ROMÂNIEI: ,,COMUNELE BÎLVÄ‚NEȘTI ȘI BALTA VOTEAZÄ‚ #PSD PE 6 DECEMBRIE,,

Data: 30-11-2020

Declarație de presă, LIVIU MAZILU, candidat #PSD_MEHEDINȚI la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru funcția de senator:

,,🔜 JudeÈ›ul MehedinÈ›i trebuie să iasă din amorÈ›eală È™i să devină un pol de dezvoltare economică, un loc din care tinerii să nu mai plece în căutarea unui trai mai bun.

💯 Oamenii au nevoie de siguranÈ›a unui loc de muncă, iar miza #Partidului_Social_Democrat este să ofere tuturor românilor  o perspectivă clară asupra viitorului.

↗️ Am întâlnit în localitățile #BîlvăneÈ™ti È™i #Balta, mehedinÈ›eni care ne-au mărturisit că vor să scape cu orice preÈ› de guvernarea PNL, iar pe data de #6_decembrie vor sancÈ›iona la urne acest partid pentru nepăsarea È™i incompetenÈ›a de care a dat dovadă în ultima perioadă.

🆗️ DiscuÈ›iile au fost constructive È™i mă bucur să văd că oamenii au încredere în #Partidul_Social_Democrat. Nu îi vom dezamăgi È™i vom lupta pentru ca ei să se bucure de comunități dezvoltate care să le ofere È™ansa unei vieÈ›i mai bune!

✅ Pe 6 decembrie vom spune STOP guvernării nocive! Nu e loc pentru superficialitate È™i mediocritate în #Guvernul_României!

🔴 #Siguranța_unui_trai_mai_bun este garantată doar de către Partidul Social Democrat.,, a declarat #LIVIU_MAZILU, candidatul PSD Mehedinți pentru Senat.