News Mehedinti

PALATUL CULTURII „TEODOR COSTESCU” SĂRBĂTOREȘTE 98 DE ANI DE EXISTENȚĂ

Data: 9-12-2022

Marius Screciu: ,,Palatul Culturii „Teodor Costescu”, una dintre cele mai importante instituții culturale din Mehedinți, sărbătorește în aceste zile 98 de ani de existență, el fiind inaugurat la data de 30 noiembrie 1924.

Am avut onoarea de a premia, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Galei Premiilor Culturale, personalități ale teatrului românesc, originare din Drobeta-Turnu Severin, oameni care ne-au reprezentat cu cinste și ne reprezintă, în continuare, pe marile scene. Au fost prezente Valeria Sitaru, Ștefana Samfira, Livia Taloi, Robert Poiană și reprezentanți ai grupului de umor Cavalerii Râsului.  De asemenea, ne-au fost alături personalități severinene și nu numai, cum sunt Dan Șalapa și Emil Boroghină, actori care au ajutat la dezvoltarea teatrului românesc.

Avem un oraș frumos cu o istorie bogată, iar promovarea turismului cultural este un factor important atât pentru dezvoltarea economică a societății, cât și pentru identitatea nostră ca severineni. Voi continua să investesc în noi proiecte, dar și să susțin toate inițiativele ce pot contribui la patrimoniul nostru istoric și cultural autentic.,,


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus