News Mehedinti

PATRU BĂRBAȚI DIN SEVERIN AU FOST REȚINUȚI 24 DE ORE DUPĂ CE AU BĂTUT CU BESTIALITATE UN T NĂR DE 28 DE ANI

Data: 22-7-2020

În cursul zilei de ieri, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că trei persoane de sex masculin agresează un bărbat pe strada Cernețiului din localitate.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției care în urma verificărilor efectuate a stabilit că un bărbat de 28 de ani din comuna Șimian, în timp ce se deplasa cu un vehicul cu tracțiune animală, pe fondul unui conflict mai vechi a fost lovit cu un corp contondent, de patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 33 și 71 de ani, toți din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul de 28 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Din probatoriul administrat, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice iar faţă trei bărbați a fost dispusă reţinerea pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 22 iulie a.c. să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea corespunzătoare.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus