News Mehedinti

POLIȚIȘTII ORȘOVENI AU EFECTUAT MAI MULTE PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT / DOI SUSPECȚI AU FOST REȚINUȚI

Data: 23-12-2020

Astăzi polițiștii orșoveni au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Orșova. Au fost urmărite cazuri de furt și furt calificat rămase inițial cu autori necunoscuți. În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate mai multe probe și înscrisuri.

Două persoane au fost reținute pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova cu propunerea corespunzătoare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus