News Mehedinti

Portbagaj “plin ochi” cu 140 de kilograme de şalău

Portbagaj “plin ochi” cu 140 de kilograme de şalău

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei  de Frontieră Drobeta Turnu Severin au depistat, la intrarea în  municipiul Turnu Severin, un  cetăţean care transporta cantitatea de 140 kilograme de şalău fără a deţine documente legale.

Peştele a fost transportat în portbagajul autoturismului Opel, condus de către Z. Dumitru, în vârstă de 43 ani, din localitatea Baia de Aramă. Potrivit poliţiştilor de frontieră, cele 140 kilograme de şalău erau transportate în condiţii improprii iar şoferul nu poseda documente de provenienţă a mărfii. “În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că Z. Dumitru  a achiziţionat peştele de la pescari autorizaţi din localitatea Gura Văii, l-a încărcat în autoturismul personal cu scopul de a-l transporta şi revinde pe raza municipiului Turnu Severin”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Cantitatea de 140 kg peşte, în valoare de 845 lei a fost confiscată şi predată unei societăţi comerciale autorizate. Dacă va fi găsit vinovat, Z. Dumitru  riscă o sancţiune penală cu amendă cuprinsă între 5000 şi 10.000 de lei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus