News Mehedinti

Primăria Orşova caută investitori străini pentru dezvoltarea oraşului

Primăria Orşova caută investitori străini pentru dezvoltarea oraşului

Data: 13-2-2013

Terenurile fostelor insituţii IRTA (Intreprinderea Română de Transport Auto) şi IRIL (Intreprinderea Raională de Industrie Locală) sunt scoase la vânzare de către municipalitate.

Primarul Ioan Manea a anunţat că dacă s-ar găsi investitori străini, cele două terenuri ar reprezenta printre puţinele zone în care s-ar putea construi ceva în Orşova. “Din păcate nu avem mai mult teren. Cele două zone sunt singurele pe care le-am putea da străinilor cu potenţial care şi-ar dori să investească în oraşul nostru”, a explicat primarul Manea.

În urmă cu câţiva ani, sute de oameni îşi câştigau existenţa fie din transport la IRTA, fie ca muncitori în diferite meserii la IRIL. Astăzi însă, doar străinii ar putea să înflorească situaţia economică a oraşului şi să ofere noi locuri de muncă, problema cea mai gravă cu care se confruntă la ora actuală aşezarea de pe Dunăre.  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus