News Mehedinti

Reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Data: 15-9-2020

La data de 10.09.2020, ora 23.55, Poliția oraș Vânju Mare a fost sesizată de un tânăr de 20 de ani, din comuna Vrata, cu privire la faptul că pe raza localității Gârla Mare a fost implicat într-un conflict spontan.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției care în urma verificărilor efectuate a stabilit că, în urma unor discuții în contradictoriu a existat o altercație în care au fost implicate mai multe persoane.

Totodată, în urma conflictului a fost avariat un autoturism, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 lei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cei trei tineri de 17, 20 și 24 de ani, din Gârla Mare respectiv Vrata au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lânga Judecătoria Vînju Mare a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus