News Mehedinti

Se construiesc 2 crese moderne în Drobeta Turnu Severin

Data: 23-6-2022

În perioada imediat următoare, primaria demarează lucrările pentru construirea a două creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic. Vorbim despre o creșă ce fi construită lângă Parcul Tineretului, cu o capacitate de 10 grupe și o creșă cu o capacitate de 4 grupe, care va fi amplasată în zona Serpentina Roșiori.

Ceșele vor avea săli de joacă, de festivități, dormitoare, bucătării, spălătorii, cabinete medicale, dar și spații de joacă în aer liber, pentru ca cei mai mici dintre severineni să aibă parte de condiții decente, încă de la primii pași.

"De asemenea, anul viitor, avem în plan construirea, prin PNRR, a încă două creșe: una, în zona ANL și alta, în zona Banovița. Strategia noastră este să construim creșe în toate cartierele orașului, pentru a le asigura locuitorilor acces cât mai rapid către aceste instituții și, în același timp, pentru a nu bloca zonele aglomerate. Fiecare cartier, inclusiv cele nou formate, trebuie să aibă creșe, grădinițe, locuri de joacă și parcuri." A declarat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus