News Mehedinti

Şobolani morţi, descoperiţi în mâncare la Mehedinţi

Data: 21-7-2021

Un bărbat din Mehedinţi a trăit şocul vieţii lui după ce a găsit doi şobolani morți în mâncarea pe care o cumpărase pentru păsări.

Animalele au fost găsite în doi saci de concentrat pentru găini.

Bărbatul povesteşte că, iniţial, a cumpărat un sac de furaje pentru pui, iar, in interior, a găsit două rozătoare moarte. Nu mare i-a fost uimirea când a mers la magazin, iar marfa i-a fost schimbată, însă şi de aceasta dată, a găsit corpul altui şobolan mort în sacul nou achiziţionat, spune Antena 3.

Mehedinţeanul spune că, deşi a fost şocat de cele petrecute, nu va depune plângere la Protecţia Consumatorului. RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus