News Mehedinti

SUTE DE COLINDATORI IN LUNA DECEMBRIE LA PRIMARIA SEVERIN

Data: 9-1-2023

Sute de colindători au poposit luna decembrie la primărie, aducându în dar bucuria Crăciunului și magia sărbătorilor de iarnă.

,,Suntem un popor care păstrează tradițiile și avem obligația prin toate mijloacele, să transmitem copiilor noștri aceeași dragoste față de obiceiurile care ne definesc ca popor.

Mulțumesc din suflet copiilor, părinților și cadrelor didactice pentru implicare și bucuria adusă nouă, tuturor!,, - MARIUS SCRECIU, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus