News Mehedinti

Èšigări de contrabandă confiscate, în urma unor percheziÈ›ii, de poliÈ›iÈ™tii de frontieră severineni

Data: 12-11-2020

PoliÅ£iÅŸtii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Drobeta Turnu Severin, împreună cu poliÈ›iÈ™tii din cadrul Serviciului Teritorial a PoliÈ›iei de Frontieră MehedinÈ›i, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au descoperit È™i confiscat, în urma unor percheziÈ›ii domiciliare, cantitatea de 3.080 pachete cu È›igări, precum È™i 2 autovehicule folosite la activitatea infracÈ›ională. 

Un cetățean român este cercetat pentru săvârÈ™irea infracÈ›iunii de contrabandă, iar în continuare se desfășoară cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz.

În data de 11.11.2020, ora 10.45, poliÅ£iÅŸtii de frontieră din cadrul Sectorului PoliÅ£iei de Frontieră Drobeta Turnu Severin È™i Serviciului Teritorial al PoliÈ›iei de Frontieră MehedinÈ›i, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au efectuat două percheziÅ£ii domiciliare È™i două percheziÈ›ii auto, în baza mandatelor emise de către judecătorul de drepturi È™i libertăți din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

PercheziÈ›iile domiciliare s-au desfăşurat la două locaÅ£ii de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în prezenÈ›a proprietarului, un cetățean român, în vârstă de 44 de ani.

Colegii noÈ™tri aveau date  despre cele două locaÈ›ii, în sensul că erau folosite pentru depozitarea unor cantități de È›igarete provenite din contrabandă. 

În urma percheziÈ›iilor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării 3.080 de pachete cu Å£igări, în valoare totală de 36.960 de lei, fără marcaje fiscale.

În cauză, poliÅ£iÅŸtii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul român, sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.