News Mehedinti

TIR DIRIJAT GREȘIT DE GPS ÎN COMUNA ȘIMIAN / ȘOFERUL A ACROȘAT DOUĂ MAȘINI, APOI A AJUNS PE CALEA FERATĂ UNDE A FOST LOVIT DE TREN

Data: 6-12-2021

Un șofer de TIR în vârstă de 43 de ani a ajuns, din Ucraina, a fost dirijat greșit de către GPS, pe o străduță îngustă și fără ieșire din localitatea Șimian.

Incidentul a avut loc azi dimineață, când șoferul a intrat în două mașini parcate, după care a ajuns cu capul tractor pe calea ferată. Bărbatul a vrut să vadă dacă este vreo ieșire, însă în acel moment o locomotivă a izbit în plin autotrenul. 

 Din fericire, bărbatul nu a fost rănit, fiind în afara TIR-ului în momentul impactului. În cauză, s-a întocmit dosar penal.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus