News Mehedinti

Trupul unui bărbat din Mehedinți, descoperit pe câmp mâncat de animalele sălbatice

Data: 21-1-2021

Caz șocant într-o comună din Mehedinți Un bărbat a fost găsit mâncat de animalele salbatice, după ce, în urmă cu 11 zile, familia îl dăduse dispărut de acasă.

După căutări îndelungate ale oamenilor legii, trupul bărbatului dispărut a fost descoperit în zona aerodromului Drobeta, situat în comuna Prunișor din Mehedinți, fiind total desfigurat. Trupul sfâșiat de animale a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa: Antena 3

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus