News Mehedinti

Un om din Dumbrava a murit ars de viu

Data: 4-3-2021

Un bărbat de 65 de ani din satul mehedințean Brâgleasa, comuna Dumbrava,  și-a pierdut viața, în urma unui incendiu de vegetație uscată, pe care l-a provocat în propria gospodărie. Vecinii au spus că focul s-a extins din cauză că ar fi fost aprins cu benzină.

,,Poliția orașului Strehaia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 65 de ani, din comuna Dumbrava, a fost găsit decedat în curtea locuinței. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, pentru efectuarea cercetărilor. Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga spitalului, pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat  purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți,  inspectorul principal de poliție Andreea Rădoi. jurnalulolteniei.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus