News Mehedinti

VIDEO / “Becali” a ajuns în Orșova! Iată aici primele impresii ale omului de afaceri  Îl recunoașteți?

VIDEO / “Becali” a ajuns în Orșova! Iată aici primele impresii ale omului de afaceri / Îl recunoașteți?

Data: 14-2-2013

Distracție sau pur și simplu lipsă de ocupație?!  Mai multe filmulețe în care un tânăr din Orșova îl imită pe controversatul om de afaceri Gigi Becali, circulă de câteva zile pe youtube și se pare că au prins la public. În doar câteva zile au strâns aproape o sută de vizionări.

Tânărul alias Gigi Becali reușește destul de bine să-l imite pe idolul lui, cel puțin la voce...dacă la aspect fizic nu. În filmările postate de curând pe youtube, Becali de Orșova apare alături de Virgil și nu de puține ori îl trage la răspundere în glumele lui.

Iată două din filmările care i-au amuzat deja pe câțiva din tinerii curioși să-l cunoască pe Gigi Becali de Orșova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus