News Mehedinti

Află aici care sunt locurile de muncă vacante la nivelul judeţului

Află aici care sunt locurile de muncă vacante la nivelul judeţului

Barman, contabil sau casier sunt doar câteva din locurile de muncă vacante anunţate de către reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi.

Orşovenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă se pot angaja în această perioadă. La începutul lunii, mai mulţi agenţi economici din judeţ au scos la bătaie câteva posturi libere, în diferite domenii.

“Două locuri sunt libere pentru postul de barman. De asemenea, se mai fac angajări şi în domeniul transporturilor, un şofer pe cisternă şi un conducător auto pentru camion categoria E care să aibe atestat moto-macara. Se mai caută spălător vehicule, ospătar, mecanic auto, manipulant mărfuri, muncitor în confecţii, consilier juridic, casier, contabil, un bucătar, un animator socio-educativ şi un administrator pentru o spălătorie auto”, a explicat Sorin Marinescu din partea AJOFM Mehedinţi.

Persoanele interesate să ia legătura cu angajatorii sunt rugate să sune la unul din numerele de telefon 0252.319029 sau 0252.31906.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus