News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU, PREȘEDINTE PSD MEHEDINȚI: ,,PSD va depune o solicitare pentru înființarea unei comisii de anchetă privind creșterile de prețuri la energie,,

Data: 6-9-2021
,,În scandalul din Coaliția de Guvernare nu se discută despre adevăratele motive pentru care Guvernul Cîțu trebuie să plece!,, a declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.
Acesta spune că social democrații vor depune o solicitare pentru înființarea unei comisii de anchetă privind creșterile de prețuri la energie, solicitare care va fi depusă la primul Birou Permanent Reunit.
 
,,Românii trebuie să afle de ce au ajuns să plătească un preț al energiei mai mare decât Germania, Franța sau Polonia!
PSD a prezentat deja soluțiile pentru protejarea românilor și a firmelor românești:
❗️plafonarea prețurilor - Cîțu se opune;
❗️adoptarea rapidă, în Parlament, a Legii consumatorului vulnerabil, cu amendamentele PSD:
🩸să fie aplicată de la 1 octombrie, nu de anul viitor cum vrea guvernul PNL-USRPLUS - UDMR;
🩸să se extindă numărul beneficiarilor, dar și cuantumul ajutorului.
❗️schemă de ajutor pentru IMM-uri, pentru firmele românești pentru că altfel vom avea zeci de mii de firme închise și sute de mii de șomeri.,, a precizat președintele Partidului Social Democrat Mehedinți, Aladin Georgescu.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus