News Mehedinti

Anul acesta se va înfiinţa în Orşova un Centru de Informare şi Promovare Turistică

Anul acesta se va înfiinţa în Orşova un Centru de Informare şi Promovare Turistică

Data: 12-2-2013

Pe această cale, municipalitatea va scoate la bătaie noi locuri de muncă. În aceste zile, Primăria Orşova a depus proiectul pentru Centrul de Informare şi Promovare Turistică, investiţie care se doreşte a fi gata anul acesta.

Proiectul în valoare de peste trei sute de mii de euro va oferi atât turiştilor ajunşi în zonă, cât şi orşovenilor posibilitatea să afle toate informaţiile obiectivelor turistice din zonă.

Obiectivele turistice ale oraşului, promovate în faţa străinilor

“Ne dorim să promovăm Orşova tot mai mult, din punct de vedere turistic, de aceea acest proiect a fost repede votat de către consilierii locali. Nu numai că vom oferi noi locuri de muncă, ci şi vom da şansa turiştilor să afle ce obiective culturale, naturale şi bisericeşti pot vizita cât timp poposesc în oraşul nostru. Centrul de Informare Turistică va cuprinde toate obiectivele, inclusiv cele de pe Clisura Dunării şi din Staţiunea Băile Herculane”, a explicat edilul şef, Ioan Manea.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus