News Mehedinti

Aproape 8.000 de cazuri anual în camera de urgenţe a Spitalului Municipal Orşova

Aproape 8.000 de cazuri anual în camera de urgenţe a Spitalului Municipal Orşova

Medicii urgentişti de la Spitalul Municipal Orşova au avut de tratat aproape 8.000 de pacienţi pe parcursul ultimului an. Cele mai multe cazuri au fost reprezentate de diverse traumatisme şi accidente vasculare.

“Activitatea este destul de complexă. Ne confruntăm cu diverse cazuri. Chiar dacă vorbim de o singură cameră de gardă a urgenţelor, din nefericire, nu ducem lipsă de pacienţi”, a declarat pentru news-mehedinţi, domnul doctor Gheorghe Cristescu. Cu o activitate de peste 30 de ani în domeniu, medicul recunoaşte că i-au trecut prin mână mii de cazuri, unul mai dificil ca altul.

“Este imposibil să nu mă implic şi sufleteşte în meseria pe care o practic. Cel mai greu îmi este atunci când la urgenţe vin pacienţi implicaţi în accidente rutiere şi care pe deasupra să îmi fie şi cunoscuţi. E cumplit! Dar, ca medic, trebuie să mă echilibrez repede, să trag aer în piept şi să dau tot ce pot, profesional vorbind”, a adăugat doctorul Cristescu.

Spitalul are o capacitate de 120 de locuri

Unitatea spitalicească din Orşova poate găzdui un număr de 120 de pacienţi internaţi. Lunar, aproximativ 400 de persoane sunt externate din Spitalul Municipal al oraşului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus