News Mehedinti

Fostul consilier juridic al primăriei Orşova a fost mutat la Direcţia Economică

Fostul consilier juridic al primăriei Orşova a fost mutat la Direcţia Economică

Elena Boţilă, soţia secretarului primăriei Orşova a început de astăzi activitatea într-un alt departament decât cel în care a lucrat în ultimii 12 ani. Fost şef serviciu administraţie publică locală, doamna Boţilă a fost numită într-o funcţie publică de execuţie, de consilier juridic la Direcţia Economică Taxe şi Impozite, Orşova.

“Adevărul va ieşi la iveală precum uleiul deasupra apei!

“Mi-a fost desfiinţat postul de şef serviciu şi din această cauză de astăzi am fost numită într-o altă funcţie, tot în cadrul primăriei, dar la un alt compartiment. Din punctul meu de vedere totul a fost premeditat, atât îndepărtarea mea, cât şi a secretarului, astfel încât legea să se aplice după bunul plac al unor persoane care au tot felul de interese. Cu toate că presiunea este foarte mare în acest moment asupra multora, adevărul va ieşi mai devreme sau mai târziu la iveală, precum uleiul deasupra apei”, a declarat pentru news-mehedinti.ro, doamna Elena Boţilă.

Decizie legală votată de către consilieri

La rândul său, domnul viceprimar Negulescu a ţinut să sublinieze faptul că decizia de a se desfiinţa postul de consilier juridic a fost legală şi votată în Consiliu Local. “Am participat la amendamentul dat în şedinţa de consiliu când s-a votat acest lucru. Postul a fost desfiinţat în condiţii legale. Doamna Boţilă a fost mutată la un alt compartiment, tot în cadrul instituţiei noastre”, a explicat domnul Negulescu, viceprimarul municipiului Orşova.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus