News Mehedinti

INFRASTRUCTURA DE APĂ ŞI CANAL DIN MEHEDINŢI, REABILITATĂ PE FONDURI EUROPENE

Data: 24-8-2021

Astăzi s-a semnat unul dintre cele mai mari contracte pe fonduri europene pentru reabilitarea rețelei de apă și canal din județul Mehedinți.

Valoarea totală a proiectului este de 50 milioane euro, iar aproximativ 20 milioane euro revin municipiului Drobeta Turnu Severin.

Se vor realiza:

⏺ 7 kilometri reabilitare rețea apă potabilă;
⏺ 1 kilometru extindere rețea apă potabilă;
⏺ 5.844 de contoare noi de apă cu citire la distanță;
⏺ 5.165 de cămine noi;
⏺ 12 kilometri reabilitare rețea de canalizare ape uzate menajere;
⏺ 5 kilometri extindere rețea de canalizare;
⏺ recorduri noi la consumatori;
⏺ stații de pompare a apelor uzate;
⏺ branșamente noi.

,,Vom înlocui și conducta de aducțiune din fluviul Dunărea, care din anii 60 nu a mai fost reabilitată. Este o investiție extrem de utilă care va aduce un aport important în ceea ce privește confortul cetățenilor și le va îmbunătăți automat calitatea vieții.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus