News Mehedinti

MINISTERUL CULTURII ÎNTÂRZIE AVIZUL NECESAR RESTAURĂRII GRIFONULUI DE PE TEATRUL DIN SEVERIN

Data: 1-9-2021

Pentru a restaura unul din cei doi grifoni deterioraţi, de pe Teatrul din Severin, sunt nevoie de anumite aprobări şi avize din partea Ministerului Culturii, fiind vorba de un monument istoric. Primăria municipiului a făcut toate demersurile necesare pentru a primi aceste aprobări, însă ele întârzie să apară, acesta fiind motivul pentru care grifonul nu poate fi încă reparat.

,,Din punctul nostru de vedere s-au făcut toate demersurile necesare. Avem fonduri pentru a restaura ambii grifoni de pe Teatru, dar nu putem interveni până când nu primim acceptul Ministerului Culturii. Vrem să-i refacem pe amândoi, să nu mai avem surprize neplăcute pe viitor. Sunt vechi, de sute de ani, iar vremea a contribuit la deteriorarea lor.,, a precizat astăzi primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus