News Mehedinti

Peste patru sute de mii de misiuni executate de către jandarmi

Peste patru sute de mii de misiuni executate de către jandarmi

În urma unei evaluari întocmite în cursul acestei zile, structurile de ordine publică ale Jandarmeriei Române au executat în anul 2012, 417.138 misiuni.

Potrivit statisticii, s-a înregistrat o creştere de aproape 16 procente faţă de anul 2011. Pe timpul misiunilor desfăşurate, efectivele de jandarmerie au constatat 19.284 infracţiuni, în mod independent şi în cooperare cu alte structuri.

Din numărul total de infracţiuni, 10.858 au fost constatate independent, în creştere

cu aproape 19 procente faţă de anul 2011. Totodată, au fost puse în executare 35.845 mandate de aducere şi au fost depistate 110 persoane puse sub urmărire, care au fost predate structurilor de poliţie.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus